ChufaMix

ChufaMix - för vegetariska drycker

Ett unikt köksredskap som ger Dig nya möjligheter!

 

Med ChufaMix® gör du snabbt och enkelt egna drycker av nötter, frön, spannmål eller andra vegetabilier. Ett perfekt kökstillbehör som tillsammans med en stavmixer ger dig möjlighet att fritt komponera hälsosamma vegetabiliska drycker!

 

Hur använder man ChufaMix?

 

 

Så här går det till: i den yttre behållaren häller du i vatten och i den inre lägger du ingredienserna. Kör en halv till några minuter med stavmixern beroende på typ av råvara. Lyft den inre behållaren, silen, och pressa ut drycken mha stöten. Drycken silas genom nätet i den inre behållaren och i den yttre har du den färdiga drycken. Lyft ur den inre behållaren, sätt locket på den yttre och ställ i kylen eller drick direkt.

Resterna i den inre behållaren kan användas för att t ex göra en pasta att breda på smörgåsar. Tillsätt olja, lite salt och peppar.

 

 

Vilka ingredienser kan man använda till ChufaMix?

 

Chufamix passar utmärkt för dig som behöver ett alternativ till vanlig mjölk. Du gör t ex snabbt din egen havredryck som du kan smaksätta efter eget tycke. Du kan också använda frön såsom quinoa, sesam, pumpa, solros, hampa, jordnöt eller soya, ris, dinkel. Naturligtvis gör du också frukt- och grönsakerdrinkar av alla de slag. Smaksätt med kanel, ingefära, kakao, lime och kanske lite kokossocker.

När du använt Chufamix ett tag, kan du börja laborera med olika ingredienser och smaktillsatser – du kommer att upptäcka många spännande varianter.

Genom att själv tillverka din dryck, får du full kontroll på innehållet. Välj t ex alltid ekologiska ingredienser, begränsa sockertillsatser och komponera variationer som passar och stärker din hälsa!

Dessutom minskar du drastiskt kostnader för alternativa drycker och så slipper du släpa hem tunga förpackningar från affären. Och på tal om förpackningar, så gynnar du miljön genom egen tillverkning.

 

Här kan du köpa ingredienser på webben:

 

Mother Earth - Råvarubutiken

 

ChufaMix är ett utmärkt redskap för dig som äter RawFood, vegetarisk eller vegansk kost.

  • Go:experience AB
  • info@goexp.se
  • +46 (0)31 293614
  • +46 (0)722 514261

 

 

Du hittar tips om ChufaMix

Facebook